Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
   

Login  

   

Persoonlijk contact staat voorop bij 't clubje "sliploos uitgaan & erotiek".  Precies daarom worden een meermaals per jaar "officiële" ledenmeetings  georganiseerd. Niet verwonderlijk dat deze samenkomsten dan ook het  orgelpunt van de groep vormen. Ze bieden een unieke kans om mekaar  in levende lijve te ontmoeten en vriendschappen te laten groeien.  De bijeenkomsten vinden plaats in een gewoon café of  kroeg die op de avond van onze meeting ook voor andere bezoekers toegankelijk blijft of op een locatie die enkel voor onze groep toegankelijk is. 

Vanzelfsprekend is het overgrote deel van onze dames eerder kortgerokt met daaronder... juist  ja... want de groep heet natuurlijk niet zomaar "sliploos uitgaan". Niemand van de groep verlangt echter dat nieuwkomers zich aan deze ongeschreven dresscode houden. Sliploos  maakt deel uit van de fun, maar het is zeker niet dwingend voor wie kennis met onze leutige  bende komt maken !   Want... en laat daarover geen twijfel bestaan... de hoofdthema's van onze meetings zijn  plezier maken, samen wat drinken, praatjes slaan en mekaar beter leren kennen. Een vleugje  erotiek is hieraan vanzelfsprekend niet vreemd waarbij het showen en teasen bijdragen tot de  unieke sfeer van zulke avonden. 

Iedereen die er iets voor voelt om zo'n samenkomst zelf te ervaren heten wij van harte  welkom. Zowel koppels als afzonderlijke dames en heren (al dan niet  single) ouder dan 18 jaar nemen we graag op in ons midden. Enige  voorwaarden waar je beslist moet aan voldoen zijn respect voor de  andere aanwezigen en de gedrevenheid mee plezier te maken. Dat  meer dan 75% van diegenen die 'n eerste keer opdagen ook op de  daaropvolgende samenkomsten van de partij zijn toont aan dat het  concept waarop onze meetings zijn gestoeld aanslaat.  We trachten onze meetings in verschillende regio's van Vlaanderen te  organiseren maar de zoektocht naar geschikte kroegen blijft een  moeilijke klus. Het spreekt voor zich dat de uitbater voorafgaandelijk  akkoord moet zijn met onze komst. Zijn omzet zal die avond ontegensprekelijk de hoogte ingaan, maar hij mag geen  bezwaar hebben tegen 't feit dat onze dames er zelden kunnen aan  weerstaan zo nu en dan prat te gaan op hun sliploosheid en dat ook  tonen. 

Om te vermijden dat een heleboel "billen- en borstenkijkers" die  eigenlijk niet de intentie hebben echt deel van ons clubje te gaan uitmaken als kijklustigen onze meetings komen afschuimen geven we nooit of te nimmer de exacte locatie van onze meetings op deze webpagina prijs. Enkel geregistreerde gebruikers die zich vooraf inschrijven ontvangen een e-mail met alle  nodige inlichtingen. Inschrijven betekent vanzelfsprekend ook  dat je ook echt komt opdagen. Wie zich hier niet aan houdt zal in de toekomst niet langer welkom zijn.  

Hou je van wat "onnozelheden voor gevorderden" en spreekt het je wel aan om samen met  ons in een ongedwongen sfeer wat fun te beleven dan moet je echt overwegen om ons te  vergezellen ! Heel wat vriendschappen zijn dankzij onze meetings ontstaan.

 

 

   

   
© sliploos uitgaan