Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
   

Login  

   

Reeds een decennium lang biedt onze community een platform en ontmoetingsplek voor liefhebbers van sliploos en ondeugend uitgaan overgoten met ‘n licht erotisch sausje. De klemtoon ligt hierbij eerder op de kick van het showen, voyeuristisch kijken en teasen eerder dan seks pur sang. Zin om mee fun te beleven ?

Het is inmiddels haast 13 geleden zijn toen we (Else en Egbert) tijdens een leuke flashing fotoshoot in een ondergrondse parkeergarage 'n man ontmoetten die al enige tijd met het idee speelde een MSN groepje rond het thema voyeuristische fun op  te richten. "Ondersteuning" van het concept door een koppel zou gelijkgezinde stellen misschien makkelijker over de streep kunnen trekken dan wanneer het initiatief uitsluitend door een single gerund werd. Zo gezegd zo gedaan...
Omdat de enthousiastelingen van ‘t allereerste 
uur vaak in Antwerpen op stap gingen werd het groepje Antwerpen Sliploos Uitgaan gedoopt.  ‘n MSN groep met dezelfde naam werd opgestart.

Niet alleen bij het zgn. sterke geslacht maar ook bij heel wat koppels  kon 't concept van zo'n niet commercieel "clubje" al heel gauw op ruime belangstelling rekenen. In tegenstelling tot zovele MSN groepen groeide "Antwerpen Sliploos Uitgaan" - voor de ingewijden afgekort tot ASU - al snel uit tot een levendige en  actieve bende van gelijkgezinden.  Zoals wel vaker werkten erotiek en bloot als een rode lap op de mannelijke hormonen. Het ledenaantal groeide gestaag en na enige tijd verwelkomden we ons 1500ste lid. Onder hen -  hoe kan het ook anders - een niet gering aantal lieden die uitsluitend belangstelling schenen te  hebben voor de fotootjes die andere leden geregeld maakten. Om eerlijk te zijn: niet de  kwantiteit maar de kwaliteit van ons ledenaantal primeerde en dus waren we deze categorie  leden - die we voor 't gemak maar de anonieme billen- en borstenkijkers noemden - liever kwijt  dan rijk. Daarom werd na verloop van tijd een tweede groepje "ASU exclusief" opgericht. Enkel  mensen die we ontmoetten kregen hiervoor een inkomticket.

   

   
© sliploos uitgaan